http://s9.picofile.com/file/8360593284/Piyaz_Ashk.jpgزماني که شما يک پياز را برش مي‌زنيد سلول‌هاي آن باز و محتوياتش آزاد مي‌شود. در نتيجه طي يک فرايند شيميايي ترکيبي توليد مي‌شود که باعث ايجاد اشک به هنگام برش پياز مي‌شود .


علاوه بر اين، با قاچ کردن پياز آنزيم‌هايي گازي شکل در هوا منتشر مي‌شوند که در واقع اين آنزيم‌ها از ترکيب همزمان دو شکل مختلف از گاز «cacophonously » حاصل مي‌شوند. اين ترکيب به‌سرعت در هوا منتشر شده و به چشمان شما مي‌رسند.


هنگامي‌که اين محرک شيميايي توسط چشم تشخيص داده شود سيگنال‌هايي به قسمت مرکزي سيستم عصبي بدن ارسال مي‌شود که به‌نوبه خود با جاري شدن اشک سبب شست و شوي چشم مي‌گردد. در ادامه چند راهکار براي خرد کردن پياز بدون اشک ريختن آورده ايم.


ادامه مطلب.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کافی نت فرزاد ایرانشهر گردشگری شیراز داستان های من خرید فالوور ایرانی و لایک اینستاگرام Seawell درج آگهي رايگان بقيمت طراحي ويلا زندگی سالم زندگی نو سامانه کودک و نوجوان صالحین کنگاور